Geniet van onze verse eigen bereide kaaskroketten

Onze kaaskroketten worden in onze eigen werkplaats met zorgvuldig uitgekozen producten klaargemaakt zonder toevoeging van bewaarmiddelen. In de koelkast zijn de kroketten na aankoop nog 3 tot 4 dagen perfect houdbaar.

Goed verpakt kunt u ze zonder enig probleem  zelf diepvriezen voor een langere periode.

Hoe bereid ik de kaaskroketten?

Frituren

U bekomt een uitstekend resultaat door de verse kroketten gedurende 4 minuten in frituurvet of olie van 180°C onder te dompelen tot ze mooi goudbruin kleuren.

Indien u de diepgevroren kroketten frituurt, reken dan op een tijd van 8 tot 9 minuten. 

Bakken

Ook kan u in een gewone braadpan de kroketten met weinig bakboter of olie aan weerskanten mooi aanbraden. Zet het vuur niet te hoog zodat de korst niet verbrand. Begint de kaas er tussen uit te lopen, dan zijn ze klaar om te serveren.

Airfryer

Leg de Verse kroketten zo'n 5 à 6 minuten in de airfryer op 180°C, draai ze halverwege de baktijd even om. Wenst u diepgevroren kroketten te bereiden in de airfryer? Bak ze dan gedurende 10 minuten op 180°C. Ook hier de kroketten halverwege de baktijd even omdraaien voor een gelijkmatige kleur. Ze zijn ze goudbruin en knapperig? Dan zijn ze klaar om geserveerd te worden.

Serveertip:

Schik op een bord wat gemengde sla overgoten met een drressing naar keuze. Leg hierop 1 of 2 kaaskroketten met enkele sneetjes tomaat of gebruik enkele kerstomaatjes. Met wat pijnboompitten of andere lichtjes gebakken nootjes zoals amandelschilfers of cashewnoten en wat gefrituurde peterselie werkt u de schotel verder af. Een toefje mayonaise voor de liefhebbers en iedereen zal er behoorlijk van smullen.